HOMEOPATIA

 __________________________________________________________________

 

Homeopatia on kokonaisvaltainen, yksilöllinen hoitomuoto, jonka tarkoituksena on vahvistaa asiakkaan omaa elinvoimaa.

 

Homeopaattisen hoidon kohteena on oireileva ihminen, ei yksittäinen oire. Hoidon päämääränä on vakauttaa kehon epätasapaino, joka voi esiintyä fyysisellä, mielen tai tunnetasolla.

 

Haastattelussa kerätään oireiden kokonaiskuva, sekä fyysiset ja psyykkiset oireet. Tärkeitä voivat olla myös esim. onnettomuudet ja tapahtumat elämän varrelta.

 

Perityt sairastumistaipumukset vaikuttavat myös lääkkeen valintaan.

 

Lapsiasiakkaalla käydään myös läpi äidin raskausaika ja synnytys. Hoidon aikana asiakas on yhteydessä homeopaattiin ja hoitoa voidaan muuttaa tarvittaessa. Kun ihminen on terve, tasapainossa, pystyy hän myös paremmin vastustamaan sairauksia ja kestämään esim. stressiä.

 

Vastaanotolla haastattelun ja havainnoinnin  avulla asiakkaalle pyritään löytämään yksilöllisesti sopiva ja kokonaisvaltaisesti vaikuttava homeopaattinen lääkeaine, joka aktivoi myös elimistön puolustusmekanismeja. Tämä käynnistää paranemisprosessin, mikä johtaa vähitellen oireiden häviämiseen. Yksilöllisyyteen perustuvasta hoitoperiaatteesta johtuen samannimistä sairautta potevat voivat saada täysin eri valmisteen. Siksi taudin nimi tai lääketieteellinen diagnoosi ei ole ensisijaisen tärkeää, vaan henkilön tuntemien oireiden kokonaisuus.

 

Homeopatialla voidaan hoitaa niin kroonisia kuin akuuttejakin sairauksia. Akuutit sairaudet voivat parantua varsin nopeastikin, kroonisten sairauksien kohdalla vaaditaan enemmän aikaa ja seurantakäyntejä.

 

Homeopatia sopii kaikille vauvasta vaariin, raskaana oleville sekä eläimille.

 

Homeopatia on maailman toiseksi eniten käytetty hoitomuoto ja useissa maissa sairausvakuutusten korvauksen piirissä.

WWW.HOMEO.FI, Tiina Puranen 044-5528422

Sivuston suunnittelu, toteutus ja © Stellaindigo design